Δύο νέες θέσεις εργασίας: Εκδοροσφαγείς – Επεξεργασία κρέατος

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, αναζητά (2) άτομα για την άμεση κάλυψη των παρακάτω θέσεων πλήρους απασχόλησης, στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας, στο Λαμπρινό της Ξάνθης:

Εκδοροσφαγείς – Επεξεργασία κρέατος

Περιγραφή θέσης

  • Απασχόληση σε όλες τις εργασίες του σφαγείου και του εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος της εταιρείας
  • Στενή συνεργασία με τον Υπεύθυνο Παραγωγής του Σφαγείου για τον προγραμματισμό και συντονισμό των εργασιών
  • Εργασία σε 6ήμερη βάση
  • Η θέση αναφέρεται στον Διευθυντή Παραγωγής της εταιρείας

Προσόντα

  • Η σχετική κατάρτιση και η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εργασίας θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα
  • Ευχέρεια μάθησης χειρισμού μηχανημάτων & εργαλείων παραγωγής
  • Ευχέρεια μάθησης χρήσης ψηφιακών εφαρμογών διαχείρισης παραγωγής
  • Ευγένεια, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και υπευθυνότητα
  • Πρωτοβουλία, πνεύμα ομαδικότητας και καλής συνεργασίας

Παροχές

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Δυνατότητα εξέλιξης σε μια υγιή και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, σε έναν ανοδικό παραγωγικό κλάδο
  • Συνεχής εκπαίδευση & επιμόρφωση

Παρακαλούμε να στείλετε άμεσα το βιογραφικό σημείωμά σας με τον κωδικό θέσης (S.P.), στην ηλεκτρονική διεύθυνση production@meatcompany.gr

Μετά την συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους/τις υποψηφίους/ες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των θέσεων για να οριστεί συνέντευξη.

Η διαχείριση των αιτήσεων γίνεται με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

Πρόσκληση 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023
25 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2023
21 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Η Eurobank στο Πάρκο Παραγωγής
18 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης
19 Δεκεμβρίου, 2022no comments
In
7η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2022
12 Δεκεμβρίου, 2022no comments