Κρέας | Γαλοπούλα |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένα φιλέτα γαλοπούλας, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα και καπνισμένα σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και μπαστούνι των 3,3 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλη για ελαφριά σάντουιτς και τοστ, finger food, πλατό αλλαντικών, σαλάτες, club sandwich, ελαφριά pizza, πιτάκια, καλτσόνε, πεϊνιρλί, κρέπες, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ρετσίνα, λευκά ελαφριά κρασιά από Ροδίτη, Μοσχοφίλερο Μπίρα: ελαφριές, δροσιστικές τύπου Pilsner και Lager Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 93 kcal / 394 kJ |
Λιπαρά | 1 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0,4 g |
Υδατάνθρακες | 7 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
Πρωτεΐνες | 14 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |