Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν από μη θερμικά επεξεργασμένο νωπό κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο 100% ελληνικό χοιρινό κρέας σε φυσικό χοιρινό βρώσιμο περίβλημα, δεμένο με το χέρι στο χαρακτηριστικό σχήμα και φυσικά ωριμασμένο |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 |
Στην αγορά | Διαθέσιμο χύμα για οικιακή κατανάλωση και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για BBQ, πλατό αλλαντικών, χορταστικά ζεστά σάντουιτς, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, pizza, σπετσοφάι και ιδανικό συνοδευτικό στην παραδοσιακή φασολάδα |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: πληθωρικά κόκκινα κρασιά που έχουν ωριμάσει σε βαρέλι, όπως το Μαυρούδι Θράκης και το Ξινόμαυρο από τη Νάουσα Μπίρα: πλούσιες και στιβαρές τύπου India Pale Ale, Stout και Porter Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, παλαιωμένο Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 317 kcal / 1326 kJ |
Λιπαρά | 29,4 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 11, 5 g |
Υδατάνθρακες | 0,6 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,1 g |
Πρωτεΐνες | 12,5 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |