Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό κρέας σε τεχνητό βρώσιμο περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 300 g* (8 κομμάτια) και χύμα για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, περασμένο για ελάχιστα λεπτά από βραστό νερό και είναι ιδανικό για ζεστά εύκολα και γρήγορα σάντουιτς, πλατό αλλαντικών, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά, λουκανοπιτάκια, πιάτα με αβγά, finger food, πατατοσαλάτα |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ελαφριά κόκκινα με φρουτώδη χαρακτήρα και χαμηλές τανίνες, από Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι και Μοσχόμαυρο Μπίρα: Lager Pale και Dark Αποστάγματα: τσίπουρο από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, παλαιωμένα Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 190 kcal / 790 kJ |
Λιπαρά | 14 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 6 g |
Υδατάνθρακες | 4 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
Πρωτεΐνες | 12 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |