Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν από μη θερμικά επεξεργασμένο νωπό κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο 100% ελληνικό βόειο κρέας με μπαχαρικά σε βρώσιμο φυσικό περίβλημα, δένεται με το χέρι στο χαρακτηριστικό σχήμα από όπου παίρνει και το όνομά του και ωριμάζει φυσικά. Πατροπαράδοτη και τοπική συνταγή, πρεσβευτής της γαστρονομικής ταυτότητας της Ξάνθης. Προϊόν “καθαρής ετικέτας”, χωρίς κανένα συντηρητικό και πρόσθετο |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015 Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2012 |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 290 g* (1 κομμάτι) και χύμα για επαγγελματική χρήση. Διαθέσιμο και σε καυτερή εκδοχή χύμα |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για BBQ, πιάτα με αβγά, πλατό αλλαντικών, πικάντικες πίτσες, μπουρέκια και πεϊνιρλί |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Αποστάγματα: παλαιωμένο τσίπουρο, καπνιστό Whisky και παλαιωμένο Rum Κρασί: παλαιωμένα κόκκινα κρασιά από Ξινόμαυρο της Νάουσας και της Γουμένισσας, Μούχταρο Μπίρα: δυνατές με γεμάτο σώμα τύπου Doppelbock, Porter και Stout |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 330 kcal / 1365 kJ |
Λιπαρά | 29,3 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 11,3 g |
Υδατάνθρακες | 2 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,7 g |
Πρωτεΐνες | 14,5 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.