el
el

Καβουρμάς θρακιώτικος

ΚρέαςΒοδινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν διπλής θερμικής επεξεργασίας
ΠαραγωγήΕπιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βοδινού κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα.
Παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και πρεσβευτής της γαστρονομικής παράδοσής της.
Προϊόν “καθαρής ετικέτας”, χωρίς κανένα συντηρητικό και πρόσθετο
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής90 ημέρες
Ανάλωση σε3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας
Βραβεία & Πιστοποιήσεις Great Taste Award 2019
Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2018
Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015
Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014
Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2012
Στην αγοράΔιαθέσιμος σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και σε μπαστούνι των 3 kg* για επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔε απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου, κατάλληλος για πλατό αλλαντικών, σε πιάτα με αβγά, σε σάλτσες για ζυμαρικά, σε ραγού λαχανικών
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με:
Κρασί: πληθωρικά κόκκινα κρασιά από Syrah ή Merlot και παλαιωμένο Ξινόμαυρo από τη Νάουσα
Μπίρα: πληθωρικές, με υψηλό αλκοόλ θα υποστηρίξουν ιδανικά την πολυπλοκότητα και το σώμα του καβουρμά, τύπου Belgian Dark Ale, Imperial Stout και Traditional Bock
Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένα καπνιστά Brandy, Whisky, Rum

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJ204 kcal / 854 kJ
Λιπαρά10 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά3,7 g
Υδατάνθρακες< 0,5 g
Εκ των οποίων σάκχαρα< 0,2 g
Πρωτεΐνες28 g
Φυτικές ίνες< 1 g
Αλάτι 2,5 g