el
el

Πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκκαλο καπνιστή

ΚρέαςΧοιρινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος
ΠαραγωγήΕπιλεγμένη χοιρινή πανσέτα, καπνισμένη σε ξύλο οξιάς
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής90 ημέρες
Ανάλωση σε3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας
Στην αγοράΔιαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι για επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή περασμένη για λίγο από τη σχάρα, το τηγάνι ή το grill και είναι κατάλληλη για πλατό αλλαντικών, για χορταστικά σάντουιτς, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, συνοδευτικό της φασολάδας και των λαδερών φαγητών με πράσο και φασολάκια
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με:
Κρασί: λευκά περασμένα από βαρέλι, από Chardonnay ή Ασύρτικο, ροζέ από Ξινόμαυρο, απλά κόκκινα από Merlot, Μαυρούδι, Λημνιό
Μπίρα: Weiss (σταρένιες), βελγικές Tripel ή μαύρη καβουρντισμένη Kostritzer
Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, Premium Vodka και Bourbon

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJ132 kcal / 553 kJ
Λιπαρά8 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά2 g
Υδατάνθρακες1 g
Εκ των οποίων σάκχαρα0 g
Πρωτεΐνες14 g
Φυτικές ίνες< 1 g
Αλάτι 2,5 g