Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένη χοιρινή πανσέτα, καπνισμένη σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι 2 kg* για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή περασμένη για λίγο από τη σχάρα, το τηγάνι ή το grill και είναι κατάλληλη για πλατό αλλαντικών, για χορταστικά σάντουιτς, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, συνοδευτικό της φασολάδας και των λαδερών φαγητών με πράσο και φασολάκια |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά περασμένα από βαρέλι, από Chardonnay ή Ασύρτικο, ροζέ από Ξινόμαυρο, απλά κόκκινα από Merlot, Μαυρούδι, Λημνιό Μπίρα: Weiss (σταρένιες), βελγικές Tripel ή μαύρη καβουρντισμένη Kostritzer Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, Premium Vodka και Bourbon |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
Λιπαρά | 8 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
Υδατάνθρακες | 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
Πρωτεΐνες | 14 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |