Μοσχαρίσιο, βοδινό, χοιρινό, πρόβειο & αίγειο κρέας από τη φάρμα της εταιρείας & τις φάρμες των συνεργαζόμενων τοπικών παραγωγών

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company διαθέτει στην αγορά μοσχαρίσιο, βοδινό, χοιρινό, πρόβειο και αίγειο κρέας.

Το κρέας προέρχεται από τα ζώα που εκτρέφονται στην φάρμα της εταιρείας και στις συνεργαζόμενες φάρμες τοπικών παραγωγών.

Δίκτυο διανομής

Το κρέας διατίθεται σε ένα ευρύ δίκτυο κρεοπωλείων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στο κρεοπωλείο της εταιρείας, στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης.

Η εταιρεία εξυπηρετεί τους επαγγελματίες της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του τουρισμού με όλες τις συμβατικές αλλά και με εξειδικευμένες κοπές κρέατος, ενώ η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με τα ιδιόκτητα μέσα της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της αλυσίδας ψύξης.

Κομμάτια κατεψυγμένου κρέατος

Μια μικρή γκάμα τεμαχισμένου κρέατος διατίθεται συσκευασμένο και κατεψυγμένο στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων (εξειδικευμένα παντοπωλεία, mini markets, αλυσίδες super markets), ενώ μετά την ένταξη της εταιρείας στην Πρωτοβουλία και τη σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, επιλεγμένα προϊόντα της φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Κρέας νωπό & κατεψυγμένο για κάθε ανάγκη διαχείρισης

Κατάλογος προϊόντων συσκευασμένου & κατεψυγμένου κρέατος
Βόεια σπάλα κτψ.
Κιμάς βοδινός κτψ.
Κιμάς χοιρινός κτψ.
Κιμάς ανάμικτος κτψ.
Μπούτι χοιρινό τεμαχισμένο κτψ.
Μπριζόλα χοιρινή λαιμού κτψ.
Μπριζόλα χοιρινή πλευρών κτψ.
Πανσέτα χοιρινή με κόκκαλο κτψ.