#100years | Partner Day 2025

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στο Λαμπρινό της Ξάνθης, πελάτες και συνεργάτες, επαγγελματίες της εστίασης, της φιλοξενίας και του λιανικού εμπορίου, για μια ολοκληρωμένη ξενάγηση και ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα στον κήπο με προϊόντα της εταιρείας και κρασιά της Ξάνθης, το οποίο επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Αθανάσογλου, καθηγητής μαγειρικής στο ΙΕΚ Δέλτα 360 και ιδιοκτήτης της Παραδοσιακής Ταβέρνας Γερακοφωλιά, στον Γέρακα της Ξάνθης.

Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και εις το επανιδείν!

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Το Δημοτικό Σχολείο Εύμοιρου στο Πάρκο Παραγωγής
14 Οκτωβρίου, 2025no comments
In
Το Gilbert High School & η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
7 Οκτωβρίου, 2025no comments
Open Farm Days 2025
21 Σεπτεμβρίου, 2025no comments
#100years | Press Trip 2025
17 Σεπτεμβρίου, 2025no comments
#100years | Press Day 2025
16 Σεπτεμβρίου, 2025no comments