Blog

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής

Είναι πάντα χαρά η επίσκεψη των μαθητών και αυριανών επαγγελματιών. Αυτή την φορά υποδεχτήκαμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company τους καθηγητές και τους μαθητές της Γ’...

Umami Festival Thrace 2025

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε ως εκθέτης στο Umami Festival Thrace 2025, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου, στις Αποθήκες 1 & 2, στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης....

Εξποτρόφ 2025

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε ως εκθέτης στην 11η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ | The Greek Fine Food Exhibition 2025, η οποία πραγματοποιήθηκε 1-3 Φεβρουαρίου στο Mεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας....

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025

Η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε ιδιαίτερη σημασία μια και το 2025 η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμπληρώνει 100 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στην εκδήλωση είχαμε την χαρά...

Επιχειρησιακό Σχέδιο DigiMeat

Η αυτόχθονη βραχυκερατική φυλή βοοειδών είναι κομμάτι του εθνικού πλούτου και πρέπει να διασωθεί με συλλογική προσπάθεια και την αξιοποίηση των νέων μέσων. Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετέχει...

Το΄ψάξες; @ Super Market Θανόπουλος

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε στην συλλογική προωθητική ενέργεια, η οποία διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σε συνεργασία με την εταιρεία Δ. Θανόπουλος Α.Ε, συνεχίζοντας την σειρά...

1925-2025: 100 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας

Ήταν το 1925 όταν ο παππούς Απόστολος Παπαδόπουλος και η οικογένειά του,  πρόσφυγες από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, έρχονται στην Ξάνθη και ανοίγουν το πρώτο τους κρεοπωλείο. Η δεύτερη...

Ελληνική βραχυκερατική φυλή βοοειδών

Ιστορικά στοιχεία Η βραχυκερατική φυλή ανήκει στην ομάδα βοοειδών “Illyriki Brachikeros”, τα πιο κοινά βοοειδή σε όλα τα Βαλκάνια εδώ και αιώνες. Πιστεύεται ότι ο πληθυσμός της δημιουργήθηκε από τον...

Η ιστορία του καβουρμά της εταιρείας

Το όνομα καβουρμάς προέρχεται από την τουρκική λέξη qawirma, που σημαίνει καβουρντισμένο-σοταρισμένο και με την οποία περιγράφεται η παραδοσιακή τεχνική συντήρησης του κρέατος. Στο παρελθόν ο καβουρμάς συσκευαζόταν σε μεγάλα...