Αλλαντικά καθαρής ετικέτας

Η αξιοποίηση της ευκαιρίας που προσφέρει ο συνδυασμός της παράδοσης και της μακρόχρονης εμπειρίας με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και τις άριστες πρώτες ύλες, δίνει στην εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company την δυνατότητα να διαθέτει στην αγορά μια σειρά αλλαντικών εξαιρετικής ποιότητας, τα αλλαντικά καθαρής ετικέτας (clean label).

Πρόκειται για προϊόντα στα οποία δεν έχουν προστεθεί συντηρητικά και τεχνητά συστατικά, έχουν παραχθεί με ήπια ή πολύ μικρή επεξεργασία και η συνταγή τους βασίζεται σε απλές και αναγνωρίσιμες πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης.

Σήμερα στην σειρά αλλαντικών καθαρής ετικέτας περιλαμβάνονται τέσσερα αγαπημένα και πολυβραβευμένα προϊόντα, τρία από βοδινό και ένα από πρόβειο κρέας, ενώ στόχος της εταιρείας είναι σταδιακά να προστεθούν περισσότερα προϊόντα σε αυτή την σειρά.

Τα προϊόντα καθαρής ετικέτας είναι διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση και καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών να εντάσσουν στην διατροφή τους ακόμα πιο ασφαλή, ποιοτικά, τοπικά και ελληνικά προϊόντα.

Παρακάτω μια σύντομη γνωριμία με τα αλλαντικά καθαρής ετικέτας, ενώ ακολουθώντας τους συνδέσμους μπορείτε να περιηγηθείτε στην αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος:

Καβουρμάς θρακιώτικος

Επιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βόειου κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα. Παραδοσιακή συνταγή της Θράκης.

Πέταλο λουκάνικο Ξάνθης

Επιλεγμένο 100% ελληνικό βόειο κρέας με μπαχαρικά σε φυσικό βρώσιμο περίβλημα, δένεται με το χέρι στο χαρακτηριστικό σχήμα από όπου παίρνει και το όνομά του και ωριμάζει φυσικά.
Πατροπαράδοτη τοπική συνταγή, πρεσβευτής της γαστρονομικής ταυτότητας της Ξάνθης.

Λουκάνικο πρόβειο

Επιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού πρόβειο κρέατος σε φυσικό βρώσιμο βοδινό περίβλημα, φυσικά ωριμασμένο.

Γλώσσα βοδινή καπνιστή

Γλώσσα επιλεγμένων βοοειδών καπνισμένη σε ξύλο οξιάς.

Ο πλήρης κατάλογος των αλλαντικών, εδώ.

1 Response

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Open Farm Day 2024
2 Ιουνίου, 2024no comments
In
Η 16η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα
1 Ιουνίου, 2024no comments
In
Umami Festival Thrace 2024
13 Μαΐου, 2024no comments
In
Το 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
18 Απριλίου, 2024no comments
In
Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ξάνθης
28 Μαρτίου, 2024no comments