Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας |
Παραγωγή | Επιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βοδινού κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα. Παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και πρεσβευτής της γαστρονομικής παράδοσής της. Προϊόν καθαρής ετικέτας, χωρίς κανένα συντηρητικό και πρόσθετο |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Ασημένιο, Athens Fine Food Awards 2021 Great Taste Awards 2019 Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2018 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2012 |
Στην αγορά | Διαθέσιμος σε συσκευασία των 130 g* (φέτα) και σε μπαστούνι των 3 kg* για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δε απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, κατάλληλος για πλατό αλλαντικών, σε πιάτα με αβγά, σε σάλτσες για ζυμαρικά, σε ραγού λαχανικών |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: πληθωρικά κόκκινα κρασιά από Syrah, Merlot, Μαυρούδι Θράκης, παλαιωμένο Ξινόμαυρo Μπίρα: πληθωρικές, με υψηλό αλκοόλ θα υποστηρίξουν ιδανικά την πολυπλοκότητα και το σώμα του καβουρμά, τύπου Belgian Dark Ale, Imperial Stout και Traditional Bock Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένα καπνιστά Brandy, Whisky, Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 204 kcal / 854 kJ |
Λιπαρά | 10 g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 3,7 g |
Υδατάνθρακες | < 0,5 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | < 0,2 g |
Πρωτεΐνες | 28 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |