Ευρωπαϊκός κωδικός λειτουργίας IMP162

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company παράγει αλλαντικά από την ίδρυσή της, ενώ το σύγχρονο εργαστήριο αλλαντοποιίας λειτουργεί από το 1997 στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας, στο Λαμπρινό της Ξάνθης.

Παράγεται μια μεγάλη γκάμα αλλαντικών:

  • τοπικών και παραδοσιακών
  • καπνιστών, και
  • αλλαντικών για snacks

από βοδινό, χοιρινό, πρόβειο ή κρέας πουλερικών και επιλεγμένες συμπληρωματικές πρώτες ύλες.

Τα αλλαντικά παρασκευάζονται από αυτοτελή κομμάτια ή σύγκοπτο κρέας με ποικίλες μεθόδους επεξεργασίας: θερμική, κάπνιση, φυσική ξήρανση, φυσική ωρίμανση ή και συνδυασμό των παραπάνω, με βάση παραδοσιακές πατροπαράδοτες ή σύγχρονες, τοπικές ή κοσμοπολίτικες συνταγές.

Όλα τα αλλαντικά της εταιρείας είναι χειροποίητες παρασκευές περιορισμένου όγκου και σύντομης διάρκειας ζωής, λόγω της περιορισμένης χρήσης συντηρητικών.

Στην γκάμα των αλλαντικών περιλαμβάνονται και προϊόντα καθαρής ετικέτας, προϊόντα στα οποία δεν έχουν προστεθεί συντηρητικά και τεχνητά συστατικά, έχουν παραχθεί με ήπια ή πολύ μικρή επεξεργασία και η συνταγή τους βασίζεται σε απλές και αναγνωρίσιμες πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, ενώ μετά την ένταξη της εταιρείας στην Πρωτοβουλία και την σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, επιλεγμένα αλλαντικά της φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Δίκτυο διανομής

Τα αλλαντικά της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι διαθέσιμα, συσκευασμένα και χύμα για οικιακή κατανάλωση ή επαγγελματική χρήση, στο κρεοπωλείο της εταιρείας στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων (κρεοπωλεία, εξειδικευμένα παντοπωλεία, mini markets, αλυσίδες super markets) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Αττική, την Νότια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

Κατάλογος αλλαντικών

Ταξινόμηση με βάση το είδος κρέατος: βοδινά, χοιρινά, πρόβεια, ανάμικτα, πουλερικών. Πατήστε στον ενεργό σύνδεσμο στο όνομα κάθε προϊόντος και ενημερωθείτε αναλυτικά για το καθένα. 

Κρέας πουλερικών

Γαλοπούλα φιλέτο καπνιστή

 

Οι συνδυασμοί αλλαντικών και ποτών είναι προτάσεις του Νίκου Λουκάκη, βραβευμένου Sommelier, Senior Lecturer στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό WSPC και Food & Beverage Operations Consultant.

Εναλλακτική περιήγηση στον κατάλογο των αλλαντικών

Τοπικά & παραδοσιακά

Καπνιστά

Αλλαντικά για snacks

Συνταγές πατροπαράδοτες ή σύγχρονες, τοπικές ή κοσμοπολίτικες με εξαιρετικές πρώτες ύλες

Κάλυψη ποικίλων διατροφικών αναγκών

Πλούσια γκάμα για τον καταναλωτή & τον επαγγελματία