Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο χοιρινό κρέας χωρίς περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 280 g* (6 κομμάτια) |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, περασμένο για 2 λεπτά από βραστό νερό και είναι κατάλληλο για ζεστά σάντουιτς, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά, pizza, street food |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά από Σαββατιανό, Ροδίτη, Μαλαγουζιά Μπίρα: δροσερές και ελαφριές τύπου Pilsner ή Lager Αποστάγματα: αρωματικά όπως ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 207 kcal / 859 kJ |
Λιπαρά | 16 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 6,3 g |
Υδατάνθρακες | 4,5 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1,7 g |
Πρωτεΐνες | 11,2 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 1,8 g |