Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βόειο μπούτι, καλυμμένο με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά, ψημένο στον ατμό και καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Προϊόν εβραϊκής έμπνευσης, η παράδοση της παρασκευής του μετανάστευσε μαζί με τους Εβραίους της Ρουμανίας στην Αμερική |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 6 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 150 g* (φέτες) και σε ολόκληρο κομμάτι 1,5 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για κλειστά ή ανοικτά σάντουιτς, ιδανικά με ψωμί σίκαλης, πίκλες αγγουριού και λαχανικά, pizza, μπρουσκέτες, κεσαδίγιας, πλατό αλλαντικών |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα από Ξινόμαυρο, Syrah, Merlot Μπίρα: δυνατές με υψηλό αλκοόλ, τύπου Stout, Porter, Belgian Tripel Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένα Brandy, Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 164 kcal / 692 kJ |
Λιπαρά | 4 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 1,4 g |
Υδατάνθρακες | < 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | < 1 g |
Πρωτεΐνες | 32 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 3,1 g |