| Κρέας | Βοδινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο βόειο μπούτι, καλυμμένο με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά, ψημένο στον ατμό και καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Προϊόν εβραϊκής έμπνευσης, η παράδοση της παρασκευής του μετανάστευσε μαζί με τους Εβραίους της Ρουμανίας στην Αμερική |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
| Ανάλωση σε | 6 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 150 g* (φέτες) και σε ολόκληρο κομμάτι 2 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για κλειστά ή ανοικτά σάντουιτς, ιδανικά με ψωμί σίκαλης, πίκλες αγγουριού και λαχανικά, pizza, μπρουσκέτες, κεσαδίγιας, πλατό αλλαντικών |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα από Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Syrah Μπίρα: δυνατές με υψηλό αλκοόλ, τύπου Stout, Porter, Belgian Tripel Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένα Brandy, Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 164 kcal / 692 kJ |
| Λιπαρά | 4 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 1,4 g |
| Υδατάνθρακες | < 1 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | < 1 g |
| Πρωτεΐνες | 32 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 3,1 g |

