Παστράμι

ΚρέαςΒοδινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος
ΠαραγωγήΕπιλεγμένο βόειο μπούτι, καλυμμένο με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά, ψημένο στον ατμό και καπνισμένο σε ξύλο οξιάς.
Προϊόν εβραϊκής έμπνευσης, η παράδοση της παρασκευής του μετανάστευσε μαζί με τους Εβραίους της Ρουμανίας στην Αμερική
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής120 ημέρες
Ανάλωση σε6 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας
Στην αγοράΔιαθέσιμο σε συσκευασία των 150 g* (φέτες) και σε ολόκληρο κομμάτι 1,5 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για κλειστά ή ανοικτά σάντουιτς, ιδανικά με ψωμί σίκαλης, πίκλες αγγουριού και λαχανικά, pizza, μπρουσκέτες, κεσαδίγιας, πλατό αλλαντικών
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με:
Κρασί: κόκκινα από Ξινόμαυρο, Syrah, Merlot
Μπίρα: δυνατές με υψηλό αλκοόλ, τύπου Stout,
Porter, Belgian Tripel
Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένα Brandy, Whisky και Rum

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJ164 kcal / 692 kJ
Λιπαρά4 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά1,4 g
Υδατάνθρακες< 1 g
Εκ των οποίων σάκχαρα< 1 g
Πρωτεΐνες32 g
Φυτικές ίνες< 1 g
Αλάτι 3,1 g