τ. Μορταδέλα

ΚρέαςΧοιρινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας
ΠαραγωγήΕπιλεγμένο χοιρινό κρέας, σε φυσικό βρώσιμο βοδινό περίβλημα
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής120 ημέρες
Στην αγοράΔιαθέσιμη σε μπαστούνι των 6 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλη για πλατό αλλαντικών, finger food, πιτάκια, pizza, καλτσόνε, χορταστικά σάντουιτς και τοστ
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με:
Κρασί: λευκά με δροσιστική οξύτητα από Μοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά χωρίς βαρέλι. Αφρώδη κρασιά από το Αμύνταιο. Ροζέ κρασιά από Ξινόμαυρο Αμυνταίου και Νάουσας
Μπίρα: δροσερές τύπου Lager, Pilsner, Belgian Blonde, Lambic
Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο, Gin

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJ251 kcal / 1045 kJ
Λιπαρά19 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες9 g
Εκ των οποίων σάκχαρα0,1 g
Πρωτεΐνες11 g
Φυτικές ίνες< 1 g
Αλάτι 2,5 g