Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένα κομμάτια χοιρινού κρέατος, καπνισμένα σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι 1,5-2 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο τραπέζι | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή περασμένο από τη σχάρα ή το τηγάνι και είναι κατάλληλο για πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, σάλτσες για πατάτες φούρνου, pizza, finger food, αλμυρές τάρτες, καλτσόνε, πεϊνιρλί, πιάτα με κρέας πουλερικών |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα με φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και χαμηλές τανίνες, από Αγιωργίτικο, Λημνιώνα, Λημνιό, Μαυρούδι, Μοσχόμαυρο Μπίρα: όξινες τύπου Sours, India Pale Ale και Pilsner Αποστάγματα: παλαιωμένο τσίπουρο, Whisky, Bourbon |
* Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Διαθρεπτική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
Λιπαρά | 8 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
Υδατάνθρακες | 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |