| Κρέας | Χοιρινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
| Παραγωγή | Επιλεγμένη χοιρινή πανσέτα ρολαρισμένη και καπνισμένη σε ξύλο οξιάς |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 120 days |
| Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και μπαστούνι των 2 kg* για επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή περασμένο για λίγο από την σχάρα ή το τηγάνι και είναι ιδανικό για πλατό αλλαντικών, σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για ψητές ή τηγανιτές πατάτες, pizza, αλμυρές τάρτες, καλτσόνε, πεινιρλί, πιάτα με αβγά, πιάτα πουλερικών |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα από Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι Θράκης, Μοσχόμαυρο Μπίρα: τύπου Sour, Pilsner, India Pale Ale Αποστάγματα: παλαιωμένο τσίπουρο, Blended Whisky, Bourbon |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προιόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
| Λιπαρά | 8 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
| Υδατάνθρακες | 1 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
| Πρωτεΐνες | 14 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |

