Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένη χοιρινή πανσέτα ρολαρισμένη και καπνισμένη σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 days |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και μπαστούνι των 2 kg* για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή περασμένο για λίγο από την σχάρα ή το τηγάνι και είναι ιδανικό για πλατό αλλαντικών, σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για ψητές ή τηγανιτές πατάτες, pizza, αλμυρές τάρτες, καλτσόνε, πεινιρλί, πιάτα με αβγά, πιάτα πουλερικών |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα από Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι Θράκης, Μοσχόμαυρο Μπίρα: τύπου Sour, Pilsner, India Pale Ale Αποστάγματα: παλαιωμένο τσίπουρο, Blended Whisky, Bourbon |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προιόν
Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
Λιπαρά | 8 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
Υδατάνθρακες | 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
Πρωτεΐνες | 14 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |