Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό κρέας, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε μπαστούνι των 3 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, finger food, ελαφριά και γρήγορα σάντουιτς και τοστ |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά από Σαββατιανό, Ροδίτη, Μαλαγουζιά Μπίρα: ελαφριές και δροσιστικές τύπου Lager και Pilsner Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 240 kcal / 996 kJ |
Λιπαρά | 20 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 7,9 g |
Υδατάνθρακες | 3 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1,5 g |
Πρωτεΐνες | 11,9 g |
Φυτικές ίνες | < 1g |
Αλάτι | 2,5 g |