Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις τάσεις που επικρατούν στην γαστρονομία και να εμπνεύσει ιδέες για προϊόντα και λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους.
Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε, εδώ.