Hotelia 2018

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις τάσεις που επικρατούν στην γαστρονομία και να εμπνεύσει ιδέες για προϊόντα και λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
4 Απριλίου, 2025no comments
In
Umami Festival Thrace 2025
23 Μαρτίου, 2025no comments
In
Εξποτρόφ 2025
4 Φεβρουαρίου, 2025no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025
18 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
Επιχειρησιακό Σχέδιο DigiMeat
15 Ιανουαρίου, 2025no comments