Hotelia 2018

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις τάσεις που επικρατούν στην γαστρονομία και να εμπνεύσει ιδέες για προϊόντα και λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

Πρόσκληση 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023
25 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2023
21 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Η Eurobank στο Πάρκο Παραγωγής
18 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης
19 Δεκεμβρίου, 2022no comments
In
7η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2022
12 Δεκεμβρίου, 2022no comments