Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις Nutritious Reservation για να ενημερώσει τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού, εκθέτες και επισκέπτες, για τα προϊόντα της.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 35ης Hotelia, 8-10 Νοεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την εταιρείας Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της TIF Helexpo.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις Nutritious Reservations, εδώ.