TEDx DUTH Redefine 2022

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company σε συνεργασία με την εταιρεία πελάτη της Rhino Estate Coffee Co,, με χαρά υποστήριξαν ως χορηγοί προϊόντων το TEDx DUTH Redefine 2022, προσθέτοντας μια πινελιά νοστιμιάς στο coffee break της διοργάνωσης.

Το φετινό TEDx DUTH με θέμα τον “Επαναπροσδιορισμό” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ξάνθη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Κτήριο των Πολιτικών Μηχανικών, στην Πανεπιστημιούπολη των Κιμμερίων Ξάνθης, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε η ομάδα των διοργανωτών του TEDx DUTH το 2019 στην Αλεξανδρούπολη.

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφοσιωμένος στην διάδοση αξιόλογων ιδεών. Ξεκίνησε το 1984 ως ένα event με στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους από τους χώρους της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Design (από όπου προέρχονται και τα αρχικά Techology, Entertainment, Design).

Πλέον το TED αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα, το οποίο εστιάζει στην ουσιώδη αλλαγή μέσω της δύναμης των ιδεών που εκφράζονται.

Το TEDx δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της αποστολής του TED για την διάδοση αξιόλογων ιδεών και δίνει την ευκαιρία σε κοινότητες, οργανισμούς και άτομα να αναπτύξουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο, με ποικίλη θεματολογία από εμπειρίες ζωής και καινοτόμες ιδέες, μέχρι επιστημονικά ζητήματα.

Κάθε TEDx οργανώνεται ανεξάρτητα από μια ομάδα, η οποία δίνει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 30.000 events παγκοσμίως από τα οποία 170 στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το TED εδώ, για το TEDx εδώ και για το TEDx DUTH εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
12ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 2024
23 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Εξποτρόφ 2024
6 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
25 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Το Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
19 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στην ΟΚΑΞ & στο ΕΚΑΒ
18 Δεκεμβρίου, 2023no comments