Hotelia 2022

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις εκδηλώσεις Hotelia 2022 / All about Gastronomy Events – “My Local Greek Choice”, για να παρουσιάσει τις δικές της ελληνικές και τοπικές προτάσεις στους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας.

Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας Chef Stories, διοργανώτρια των εκδηλώσεων All about Gastronomy, και τα μαγικά χέρια του chef Giorgos Psullos συνδύασαν τον θρακιώτικο καβουρμά, το παστράμι και το πρόβειο λουκάνικο της εταιρείας με τα προϊόντα των εταιρειών Agrotopos, ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΟΥΝΑ Εκλεκτά Τυροκομικά Σερρών, GAIA Olives, Ο Μικρός Καλλιεργητής, Nature Blessed και Galaxy-Mavidou & Sons OE, δημιουργώντας πιάτα που έγιναν ανάρπαστα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hotelia 2022, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025
18 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
1925-2025: 100 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας
6 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
Ελληνική βραχυκερατική φυλή βοοειδών
31 Δεκεμβρίου, 2024no comments
In
Η ιστορία του καβουρμά της εταιρείας
15 Δεκεμβρίου, 2024no comments
In
8η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2024
10 Δεκεμβρίου, 2024no comments