
Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις εκδηλώσεις Hotelia 2022 / All about Gastronomy Events – “My Local Greek Choice”, για να παρουσιάσει τις δικές της ελληνικές και τοπικές προτάσεις στους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας.
Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας Chef Stories, διοργανώτρια των εκδηλώσεων All about Gastronomy, και τα μαγικά χέρια του chef Giorgos Psullos συνδύασαν τον θρακιώτικο καβουρμά, το παστράμι και το πρόβειο λουκάνικο της εταιρείας με τα προϊόντα των εταιρειών Agrotopos, ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΟΥΝΑ Εκλεκτά Τυροκομικά Σερρών, GAIA Olives, Ο Μικρός Καλλιεργητής, Nature Blessed και Galaxy-Mavidou & Sons OE, δημιουργώντας πιάτα που έγιναν ανάρπαστα.
Περισσότερες πληροφορίες για την Hotelia 2022, εδώ.






