6η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2018

Δύο Χρυσά Βραβεία Ποιότητας απονεμήθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 6η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων.

Πρόκειται για τα προϊόντα θρακιώτικος καβουρμάς και χοιρινή μπριζόλα καπνιστή με κόκκαλο. Τα δυο προϊόντα παρασκευάζονται εδώ και πολλά χρόνια από την εταιρεία και αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο βραβευθέντα προιόντα, μετά τη σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο διαγωνισμός αξιολόγησης συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), τον Σύλλογο για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Β.Ε.), το επαγγελματικό για το κρέας περιοδικό Meat Place και την o.mind creatives και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018, 10-12 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
12ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 2024
23 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Εξποτρόφ 2024
6 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
25 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Το Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
19 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στην ΟΚΑΞ & στο ΕΚΑΒ
18 Δεκεμβρίου, 2023no comments