6η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2018

Δύο Χρυσά Βραβεία Ποιότητας απονεμήθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 6η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων.

Πρόκειται για τα προϊόντα θρακιώτικος καβουρμάς και χοιρινή μπριζόλα καπνιστή με κόκκαλο. Τα δυο προϊόντα παρασκευάζονται εδώ και πολλά χρόνια από την εταιρεία και αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο βραβευθέντα προιόντα, μετά τη σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο διαγωνισμός αξιολόγησης συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), τον Σύλλογο για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Β.Ε.), το επαγγελματικό για το κρέας περιοδικό Meat Place και την o.mind creatives και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018, 10-12 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Open Farm Day 2024
2 Ιουνίου, 2024no comments
In
Η 16η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα
1 Ιουνίου, 2024no comments
In
Αλλαντικά καθαρής ετικέτας
14 Μαΐου, 20241 comment
In
Umami Festival Thrace 2024
13 Μαΐου, 2024no comments
In
Το 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
18 Απριλίου, 2024no comments