Η Chef Stories στο Πάρκο Παραγωγής

Με χαρά υποδεχτήκαμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στο Λαμπρινό της Ξάνθης, τις συνεργάτιδες Σύλβια Κουμεντάκη και Λία Μπουντιούκου, της εταιρείας Chef Stories.

Οι επισκέπτριες, με αυξημένα μέτρα προστασίας, ξεναγήθηκαν σε όλες τις μονάδες του πάρκου και ενημερώθηκαν αναλυτικά τόσο για τις παραγωγικές όσο και για τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Η εταιρεία Chef Stories έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, είναι παραγωγός των προϊόντων (γλυκών μαρμελάδων και γλυκόξινων chutneys) με το εμπορικό σήμα chef stories, διοργανωτής θεματικών γαστρονομικών events στις εκθέσεις Hotelia, Philoxenia, Detrop, Detrop Boutique, Expotrof, Επιμελητήριο Χαλκιδικής κ.α., καθώς επίσης και διοργανωτής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών γαστρονομικών δραστηριοτήτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Chef Stories, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Open Farm Day 2024
2 Ιουνίου, 2024no comments
In
Η 16η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα
1 Ιουνίου, 2024no comments
In
Αλλαντικά καθαρής ετικέτας
14 Μαΐου, 20241 comment
In
Umami Festival Thrace 2024
13 Μαΐου, 2024no comments
In
Το 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
18 Απριλίου, 2024no comments