Η Chef Stories στο Πάρκο Παραγωγής

Με χαρά υποδεχτήκαμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στο Λαμπρινό της Ξάνθης, τις συνεργάτιδες Σύλβια Κουμεντάκη και Λία Μπουντιούκου, της εταιρείας Chef Stories.

Οι επισκέπτριες, με αυξημένα μέτρα προστασίας, ξεναγήθηκαν σε όλες τις μονάδες του πάρκου και ενημερώθηκαν αναλυτικά τόσο για τις παραγωγικές όσο και για τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Η εταιρεία Chef Stories έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, είναι παραγωγός των προϊόντων (γλυκών μαρμελάδων και γλυκόξινων chutneys) με το εμπορικό σήμα chef stories, διοργανωτής θεματικών γαστρονομικών events στις εκθέσεις Hotelia, Philoxenia, Detrop, Detrop Boutique, Expotrof, Επιμελητήριο Χαλκιδικής κ.α., καθώς επίσης και διοργανωτής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών γαστρονομικών δραστηριοτήτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Chef Stories, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

Πρόσκληση 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023
25 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2023
21 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Η Eurobank στο Πάρκο Παραγωγής
18 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης
19 Δεκεμβρίου, 2022no comments
In
7η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2022
12 Δεκεμβρίου, 2022no comments