Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις All about Gastronomy, για να ενημερώσει τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού, εκθέτες και επισκέπτες, για τα προϊόντα της.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 12-14 Νοεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στο ελληνικό πρωινό, σήμα και συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας και διοργανώθηκαν από την εταιρείας Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της TIF Helexpo.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις Nutritious Reservations, εδώ.