el
el

Hotelia 2021

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις All about Gastronomy, για να ενημερώσει τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού, εκθέτες και επισκέπτες, για τα προϊόντα της.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 12-14 Νοεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στο ελληνικό πρωινό, σήμα και συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας και διοργανώθηκαν από την εταιρείας Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της TIF Helexpo.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις Nutritious Reservations, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Chefs’ Choice Awards 2022
6 Ιουνίου, 2022no comments
In
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: 10 χρόνια μπροστά
10 Μαΐου, 2022no comments
In
Δύο νέες θέσεις εργασίας: Εκδοροσφαγείς – Επεξεργασία κρέατος
4 Μαΐου, 2022no comments
In
Νέα σειρά: Προϊόντα κατάψυξης
3 Μαΐου, 2022no comments
In
Λιγότερο πλαστικό
15 Απριλίου, 2022no comments