Νέο προϊόν: Λουκάνικο πρόβειο

Βαθιά ριζωμένο στην ελληνική γαστρονομική παράδοση και ιδιαίτερα αγαπητό, το πρόβειο κρέας επιστρέφει στο προσκήνιο!

Το νέο προϊόν της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company μόλις κυκλοφόρησε.

Λουκάνικο πρόβειο από επιλεγμένο 100% ελληνικό πρόβειο κρέας, σε φυσικό βρώσιμο περίβλημα, φυσικά ωριμασμένο, χωρίς κανένα πρόσθετο και συντηρητικό.

Καταναλώνεται ζεστό, ιδανικά μαγειρεμένο στην σχάρα και είναι κατάλληλο για BBQ, πλατό αλλαντικών, σπετσοφάι, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, pizza και ιδανικό συνοδευτικό στην οσπριάδα.

Ως μεζές, συνδυάζεται απολαυστικά με ερυθρά κρασιά από Ξινόμαυρο, Μούχταρο, Λημνιώνα, Cabernet Sauvignon, Merlot ή Syrah, μπίρες καπνιστές και πολύπλοκες με υψηλό αλκοόλ τύπου Porter Stout ή Brown Ale, αποστάγματα από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, παλαιωμένα αποστάγματα και Bourbon,

Το νέο προϊόν φέρε το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 300 γραμ. (2 κομμάτια) στο κρεοπωλείο της εταιρείας, στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων, σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Meat Awards 2022
22 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
Hotelia 2022
21 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
Meat & Grill Days 2022
15 Νοεμβρίου, 2022no comments
Πρόσκληση Meat & Grill Days 2022
3 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
TEDx DUTH Redifine 2022
22 Οκτωβρίου, 2022no comments