Με…νού στην Δράμα: Ένα αλλιώτικο παντοπωλείο-μεζεδοπωλείο

Το Με…νού ξεκίνησε την λειτουργία του το 2019 και στον καλοσχεδιασμένο και φιλόξενο χώρο του λειτουργεί παντοπωλείο, καφέ και μεζεδοπωλείο.

Αυτό που κάνει το Με…νού διαφορετικό είναι πως αποτελεί το εγχείρημα της πρώτης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ένταξης “Αλληλέγγυα Συνεργασία”, η οποία δημιουργήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας με κεντρική φιλοσοφία την προσφορά ευκαιριών στα άτομα με αναπηρία για εργασία, κοινωνικοποίηση και απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Στα ράφια του παντοπωλείου ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, θαλασσινά, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, ρύζια, σάλτσες, ξηρούς καρπούς, ελιές, ελαιόλαδο, γλυκά του κουταλιού, εορταστικά γλυκίσματα, μέλι, αρτοσκευάσματα, αλείμματα, φυτικά καλλυντικά, έτοιμα γεύματα, αναψυκτικά, βότανα, κρασιά, μπίρες, αποστάγματα και πολλά άλλα, τα περισσότερα από επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς της Δράμας και των γύρω περιοχών, μια κι ένας ακόμη θεσμικός στόχος της ΚοινΣΕπ είναι η υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων και της τοπικής οικονομίας.

Στον χώρο του καφέ και του μεζεδοπωλείου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει καφέ, ροφήματα, μπίρα, κρασί ή αποστάγματα, τα οποία συνοδεύονται από τους φρεσκοφτιαγμένους μεζέδες που επιμελείται καθημερινά με μεράκι και έμπνευση η ομάδα του Με…νού.

Τέλος, έντονο είναι το κοινωνικό πρόσωπο του Με…νού μια και δίνει το παρών, οργανώνοντας ή συμμετέχοντας, σε δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού ή και αθλητικού περιεχομένου που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση της κοινότητας στα θέματα της αναπηρίας και την έμπρακτη προσφορά αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Με…νού Παντοπωλείο-Καφέ-Μεζεδοπωλείο, 1ης Ιουλίου & Δημοκρίτου 1, Δράμα και στο facebook, εδώ κι εδώ.

Επιλεγμένα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι διαθέσιμα στο παντοπωλείο και στο μεζεδοπωλείο του Με…νού.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
12ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 2024
23 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Εξποτρόφ 2024
6 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
25 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Το Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
19 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στην ΟΚΑΞ & στο ΕΚΑΒ
18 Δεκεμβρίου, 2023no comments