To ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής

Με χαρά υποδεχτήκαμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στο Λαμπρινό της Ξάνθης, τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης.

Στην εκπαιδευτική ξενάγηση οι σπουδαστές μαζί με τον καθηγητής τους, chef Θεόδωρο Σώρο, ενημερώθηκαν για όλες τις διαδικασίες που αφορούν την παραγωγή και την επεξεργασία του κρέατος, των αλλαντικών και των κρεατοσκευασμάτων, από την εκτροφή των ζώων μέχρι την συσκευασία των τελικών προϊόντων.

Το Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας είναι πάντα ανοικτό για τους σημερινούς και μελλοντικούς επαγγελματίες της εστίασης και της γαστρονομίας.

Ενημερωθείτε για την δυνατότητα πραγματοποίησης εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025
18 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
1925-2025: 100 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας
6 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
Ελληνική βραχυκερατική φυλή βοοειδών
31 Δεκεμβρίου, 2024no comments
In
Η ιστορία του καβουρμά της εταιρείας
15 Δεκεμβρίου, 2024no comments
In
8η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2024
10 Δεκεμβρίου, 2024no comments