Σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής

Με χαρά υποδεχτήκαμε στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στο Λαμπρινό της Ξάνθης, τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης.

Στην εκπαιδευτική ξενάγηση οι σπουδαστές μαζί με τον καθηγητής τους, chef Θεόδωρο Σώρο, ενημερώθηκαν για όλες τις διαδικασίες που αφορούν την παραγωγή και την επεξεργασία του κρέατος, των αλλαντικών και των κρεατοσκευασμάτων, από την εκτροφή των ζώων μέχρι την συσκευασία των τελικών προϊόντων.

Το Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας είναι πάντα ανοικτό για τους σημερινούς και μελλοντικούς επαγγελματίες της εστίασης και της γαστρονομίας.

Ενημερωθείτε για την δυνατότητα πραγματοποίησης εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Ethos 2022
24 Σεπτεμβρίου, 2022no comments
In
Η 13η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στον Βόλο
24 Σεπτεμβρίου, 2022no comments
In
Εκπαίδευση εργαζομένων στις Πρώτες Βοήθειες
16 Ιουνίου, 2022no comments
In
Chefs’ Choice Awards 2022
6 Ιουνίου, 2022no comments
In
Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
28 Μαΐου, 2022no comments