Λιγότερο πλαστικό

Το κρεοπωλείο της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης, έχει αντικαταστήσει όλες τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς μιας χρήσης με άλλες, οι οποίες παράγονται από καινοτόμα πολυμερικά υλικά νέας γενιάς, πληρούν την ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 13432 και είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμες και κομποστοποιήσιμες.

Οι νέες σακούλες παράγονται από άμυλο φυτικής προέλευσης, διαθέτουν την ιδιότητα της διάσπασης στο περιβάλλον σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριφέρονται σαν τα υπόλοιπα οργανικά απορρίμματα λιώνοντας κατά την διαδικασία της κομποστοποίησης χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και είναι περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι νέες σακούλες δεν επιβαρύνουν τον καταναλωτή με το περιβαλλοντικό τέλος και μετά την χρήση πρέπει να απορρίπτονται στους κοινούς κάδους συλλογής απορριμμάτων και 𝗢𝗫𝗜 στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Η προσπάθεια της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company για μείωση της χρήσης πλαστικού συνεχίζεται…

1 Response

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
4 Απριλίου, 2025no comments
In
Umami Festival Thrace 2025
23 Μαρτίου, 2025no comments
In
Εξποτρόφ 2025
4 Φεβρουαρίου, 2025no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025
18 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
Επιχειρησιακό Σχέδιο DigiMeat
15 Ιανουαρίου, 2025no comments