7η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2022

Χρυσό Βραβείο Ποιότητας απονεμήθηκε στο προϊόν γλώσσα βοδινή καπνιστή της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 7η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της MDF Expo | Meat & Grill Days, 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκεασμάτων, η προβολή των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των προϊόντων τους τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη αγορά.

Όσο αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, δόθηκε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην ειδική εκπαίδευση που έλαβαν οι εμπειρογνώμονες δοκιμαστές της επιστημονικής επιτροπής, οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν τα προϊόντα, ενώ τα οποία δεν διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, αλλά κάθε ένα ξεχωριστά, χωρίς να συγκρίνεται με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του. Η διαδικασία διεξαγωγής ήταν πιστοποιημένη ώστε σε όλα τα στάδια της να υπάρχει αποδεδειγμένα το αδιάβλητο.

Η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος, η οποία αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης O.MIND CREATIVES, με την συμβολή των επαγγελματικών φορέων, έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη στους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος τόσο με τις διακρίσεις που έχουν λάβει από τις προηγούμενες διοργανώσεις, όσο και από  τις επισημάνσεις που έχουν κάνει οι εξεταστές στα προϊόντα τους προκειμένου να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητά τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Αλλαντικά καθαρής ετικέτας
19 Ιουνίου, 2023no comments
In
Νέα θέση εργασίας: Υπάλληλος κρεοπωλείου
15 Ιουνίου, 2023no comments
In
Specialist Awards 2023
17 Μαΐου, 2023no comments
In
Οι δικοί μας απόφοιτοι της Σχολής Κρεοπωλών
12 Μαΐου, 2023no comments
In
Το Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
30 Μαρτίου, 2023no comments