Για μια ακόμα χρονιά η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στις εκδηλώσεις γαστρονομίας All About Gastronomy, για να παρουσιάσει στους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας τα προϊόντα της.
Οι εκδηλώσεις γαστρονομίας πραγματοποιήθηκαν από τις 10-12 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia 2023.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας All About Gastronomy και με τίτλο “Local Greek Tastes”, ήταν αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας, της παράδοσης, της αυθεντικότητας, της καινοτομίας των προϊόντων και των καλών πρακτικών των ελληνικών επιχειρήσεων, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από την γαστρονομία.
Στην ειδικά διαμορφωμένη dining area στο Περίπτερο 9 διοργανώθηκαν 8 masterclasses, στα οποία οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα που προετοίμασε ο Chef Γιώργος Ψύλλος με την ομάδα του, αξιοποιώντας τα προϊόντα των 17 παραγωγών που συμμετείχαν.
Διοργάνωση: εταιρεία Chef Stories σε συνεργασία με την διοίκηση της Helexpo.