Η πρώτη Open Farm Day 2024 της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την εταιρεία, όλες τις διαφορετικές παραγωγικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο Πάρκο Παραγωγής, τα προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, τα αλλαντικά καθαρής ετικέτας και το βιολογικό κρέας της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών
Ξεναγήθηκαν στην φάρμα εκτροφής βοοειδών και αιγοπροβάτων, λύνοντας πολλές από τις απορίες τους για την διαδικασία και τις συνθήκες εκτροφής
Οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν το δικό τους burger και συμμετείχαν στην παρασκευή της τορτίγιας με πρόβειο λουκάνικο
Όλοι οι επισκέπτες γεύτηκαν τα πιάτα, τα οποία ο chef Θεόδωρος Σώρος μαζί με τον συνεργάτη του προετοίμασαν για την εκδήλωση:
- μοσχαράκι εκτροφής της εταιρείας με παπαρδέλες της εταιρείας Σοφίας Γεύσεις
- burger από μοσχαρίσιο κιμά
- τορτίγια με λουκάνικο πρόβειο, πιπεριά Φλωρίνης, ντοματάκια κονφί, σαλάτα και δροσερή χειροποίητη σος
- καβουρμά θρακιώτικο με αβγά
- και φυσικά φυσικά όλοι απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και παιγνιδιού στον κήπο
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας επισκέφτηκαν, τον chef Θεόδωρο Σώρο και τον συνεργάτη του, το ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης για την υποστήριξη της εκδήλωσης με εξοπλισμό, την εταιρεία Σοφίας Γεύσεις για τις υπέροχες παπαρδέλες, τους συνεργάτες μας Αμπεριάδης Bakery, Orange 24h Eatery και τους εργαζόμενους στην παραγωγή της εταιρείας για την υποστήριξη στην προετοιμασία και υλοποίηση της εκδήλωσης.
Και του χρόνου!
Οι Open Farm Days είναι ο ετήσιος θεσμός των ανοιχτών επισκέψιμων αγροκτημάτων και μονάδων παραγωγής τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, μελών του δικτύου Open Farm, και έχουν στόχο την επανασύνδεση των ανθρώπων των αστικών κέντρων με τους παραγωγούς στην ύπαιθρο, απαντώντας στην ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών να γνωρίζουν που και πως παράγεται η τροφή τους.
Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο Open Farm, εδώ.