
Όταν η παράδοση της Χαλκιδικής συνάντησε την παράδοση της Ξάνθης, ένα νέο προϊόν γεννήθηκε.
Πρόκειται για τις πάστες ελιάς από πράσινη και ώριμη μαύρη ελιά Χαλκιδικής με παστουρμά.
Οι πάστες ελιάς παρασκευάζονται από την εταιρεία Marmaro Olive Oil, την οικογενειακή και πολυβραβευμένη επιχείρηση της Χαλκιδικής, με μακρόχρονη παράδοση στην καλλιέργεια της ελιάς, η οποία σήμερα παράγει εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές και πάστες ελιάς.
Η συνταγή ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του μερακλήδικου παστουρμά της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, ένα προϊόν ζύμωσης και ωρίμανσης το οποίο παρασκευάζεται από επιλεγμένο βόειο μπούτι ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή της Ανατολής.
Οι νέες πάστες ελιάς με παστουρμά αλλά και οι υπόλοιπες πάστες ελιάς της εταιρείας Marmaro, με δαμάσκηνο & καφέ, με αγκινάρα, με λιαστή ντομάτα & ρίγανη, με καπνιστή κόκκινη πιπεριά, κυκλοφορούν σε γυάλινη συσκευασία των 80 γ. και αποτελούν τον ιδανικό μεζέ που θα συνοδεύσει απολαυστικά την ρετσίνα, το ούζο, το τσίπουρο, την μουντοβίνα και τα παλαιωμένα αποστάγματα σταφυλής.
Οι πάστες ελιάς με παστουρμά είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων της εταιρείας Marmaro και στην deli γωνιά του κρεοπωλείου της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης.
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Marmaro Olive Oil και τα προϊόντα της, εδώ.