
Ήμασταν εκεί, στις παράλληλες εκδηλώσεις “Θέατρο Γεύσης” στο πλαίσιο του Χάρτη των Γεύσεων 2024, για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και την εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στο κοινό.
Η παρουσίαση περιλάμβανε μια σύντομη εισήγηση για την ιστορία των αλλαντικών, τις κατηγορίες και τα είδη τους, τα αλλαντικά της εταιρείας, τους γευστικούς συνδυασμούς κρασιών-αλλαντικών και συνοδεύτηκε με γευσιγνωσία των προϊόντων: καβουρμάς θρακιώτικος, παστράμι, σαλάμι ημίξηρο και μπριζόλα χοιρινή καπνιστή.
Ο Χάρτης των Γεύσεων διοργανώθηκε για 21η φορά, στις 31.11 και 1.12 στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη και με περισσότερους από 150 εκθέτες (οινοποιούς, αποσταγματοποιούς και εισαγωγείς οίνων) αποτελεί σταθερά την μεγαλύτερη οινική εκδήλωση στην Βόρεια Ελλάδα.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Wine Plus για την πρόσκληση και τους επισκέπτες για την συμμετοχή.
Και του χρόνου!
Περισσότερες πληροφορίες για τον Χάρτη των Γεύσεων, εδώ.