1η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2012

Πέντε συνολικά Βραβεία Ποιότητας απονεμήθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 1η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων.

Πιο αναλυτικά,

  • Χρυσό βραβείο στα προϊόντα σαλάμι ημίξηρο και παστουρμάς
  • Αργυρό βραβείο στο προϊόν καβουρμάς θρακιώτικος
  • Χάλκινο βραβείο στα προϊόντα πέταλο λουκάνικο Ξάνθης και λουκάνικο ανάμικτο πικάντικο

Η διενέργεια του διαγωνισμού αξιολόγησης αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Β.Ε.), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), της εταιρείας o.mind creatives και του περιοδικού Meat Place. Την επιστημονική τεκμηρίωση ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS 2012, 29/9-1/10/2012, στο Metropolitan Expo.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
12ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας 2024
23 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Εξποτρόφ 2024
6 Φεβρουαρίου, 2024no comments
In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
25 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Το Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
19 Ιανουαρίου, 2024no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στην ΟΚΑΞ & στο ΕΚΑΒ
18 Δεκεμβρίου, 2023no comments