Πέντε συνολικά Βραβεία Ποιότητας απονεμήθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 1η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων.
Πιο αναλυτικά,
- Χρυσό βραβείο στα προϊόντα σαλάμι ημίξηρο και παστουρμάς
- Αργυρό βραβείο στο προϊόν καβουρμάς θρακιώτικος
- Χάλκινο βραβείο στα προϊόντα πέταλο λουκάνικο Ξάνθης και λουκάνικο ανάμικτο πικάντικο
Η διενέργεια του διαγωνισμού αξιολόγησης αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Β.Ε.), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), της εταιρείας o.mind creatives και του περιοδικού Meat Place. Την επιστημονική τεκμηρίωση ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS 2012, 29/9-1/10/2012, στο Metropolitan Expo.
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, εδώ.