Οκτώ συνολικά Βραβεία Ποιότητας απονεμήθηκαν στα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην 3η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων.
Πιο αναλυτικά,
- Χρυσό βραβείο στα προϊόντα καβουρμάς θρακιώτικος, σαλάμι ημίξηρο και σεφταλιά
- Αργυρό βραβείο στα προϊόντα πέταλο λουκάνικο Ξάνθης, μπριζόλα χοιρινή καπνιστή και χωριάτικο λουκάνικο χοιρινό
- Χάλκινο βραβείο στα προϊόντα λουκάνικο Κιουτάχειας και χοιρινό μπούτι καπνιστό
Ο διαγωνισμός αξιολόγησης συνδιοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), το Σύλλογο για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Β.Ε.), το επαγγελματικό για το κρέας περιοδικό Meat Place και την o.mind creatives και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS 2018, 1-3 Νοεμβρίου 2014, στο Metropolitan Expo.
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, εδώ