el
el

Hotelia 2017

Ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy για να ενημερώσει εκθέτες και επισκέπτες για τα προϊόντα της.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 10-13 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις υπάρχουσες και νέες τάσεις στην γαστρονομίας και πως αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Chefs’ Choice Awards 2022
6 Ιουνίου, 2022no comments
In
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: 10 χρόνια μπροστά
10 Μαΐου, 2022no comments
In
Δύο νέες θέσεις εργασίας: Εκδοροσφαγείς – Επεξεργασία κρέατος
4 Μαΐου, 2022no comments
In
Νέα σειρά: Προϊόντα κατάψυξης
3 Μαΐου, 2022no comments
In
Λιγότερο πλαστικό
15 Απριλίου, 2022no comments