Hotelia 2017

Ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy για να ενημερώσει εκθέτες και επισκέπτες για τα προϊόντα της.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 10-13 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις υπάρχουσες και νέες τάσεις στην γαστρονομίας και πως αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Νέο, προϊόν συνεργασίας: Πάστες ελιάς με παστουρμά
8 Νοεμβρίου, 2024no comments
In
Open Farm Day 2024
2 Ιουνίου, 2024no comments
In
Η 16η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα
1 Ιουνίου, 2024no comments
In
Αλλαντικά καθαρής ετικέτας
14 Μαΐου, 20241 comment
In
Umami Festival Thrace 2024
13 Μαΐου, 2024no comments