Hotelia 2017

Ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company συμμετείχε στις παράλληλες εκδηλώσεις All About Gastronomy για να ενημερώσει εκθέτες και επισκέπτες για τα προϊόντα της.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης Hotelia, 10-13 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών της φιλοξενίας και του τουρισμού για τις υπάρχουσες και νέες τάσεις στην γαστρονομίας και πως αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Τις εκδηλώσεις All About Gastronomy διοργάνωσε η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Helexpo.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

Πρόσκληση 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023
25 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2023
21 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Η Eurobank στο Πάρκο Παραγωγής
18 Ιανουαρίου, 2023no comments
In
Θερμές ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης
19 Δεκεμβρίου, 2022no comments
In
7η Οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας 2022
12 Δεκεμβρίου, 2022no comments