Detrop Boutique 2018

Στην έκθεση Detrop Boutique συμμετείχε η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ως εκθέτης στην συλλογική συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια έκθεση, ο θρακιώτικος καβουρμάς της εταιρείας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Pairing Tastes & Stories, ένα masterclass στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης με γενικό τίτλο The pairing Experience.

Η έκθεση Detrop Boutique έχει στόχο την ανάδειξη των καλύτερων delicatessen τροφίμων των Ελλήνων παραγωγών, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Είναι το γεγονός που προβάλλει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση Detrop Boutique, εδώ.

Leave a Reply

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο Πάρκο Παραγωγής
4 Απριλίου, 2025no comments
In
Umami Festival Thrace 2025
23 Μαρτίου, 2025no comments
In
Εξποτρόφ 2025
4 Φεβρουαρίου, 2025no comments
In
Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2025
18 Ιανουαρίου, 2025no comments
In
Επιχειρησιακό Σχέδιο DigiMeat
15 Ιανουαρίου, 2025no comments