Στην έκθεση Detrop Boutique συμμετείχε η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ως εκθέτης στην συλλογική συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην ίδια έκθεση, ο θρακιώτικος καβουρμάς της εταιρείας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Pairing Tastes & Stories, ένα masterclass στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης με γενικό τίτλο The pairing Experience.
Η έκθεση Detrop Boutique έχει στόχο την ανάδειξη των καλύτερων delicatessen τροφίμων των Ελλήνων παραγωγών, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Είναι το γεγονός που προβάλλει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση Detrop Boutique, εδώ.