Η 11η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Λάρισα

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στην 11η Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε 2 & 3 Οκτωβρίου 2021 στην Λάρισα.

Οι εργασίες της 11ης Ολομέλειας πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα αποδεικνύοντας πως εκτός από το κοινό όραμα, τις κοινές αξίες και στόχους που μοιράζονται, τους ανθρώπους των εταιρειών-μελών της Πρωτοβουλίας συνδέουν και ισχυροί προσωπικοί και κοινωνικοί δεσμοί.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της Ολομέλειας πραγματοποιήθηκαν η Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τα μέλη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η ξενάγηση στον ιστορικό και αρχαιολογικό θησαυρό της Λάρισας και η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Cartontec A.E, εταιρεία-μέλος της Πρωτοβουλίας.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 11ης Ολομέλειας πολύτιμη ήταν η συμβολή του Αντώνη Ζάβαλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας Cartontec, της οικογένειας και των στελεχών της εταιρείας του, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από το Μάρτιο του 2018. Περισσότερες πληροφορίες για την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Meat Awards 2022
22 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
Hotelia 2022
21 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
Meat & Grill Days 2022
15 Νοεμβρίου, 2022no comments
Πρόσκληση Meat & Grill Days 2022
3 Νοεμβρίου, 2022no comments
In
TEDx DUTH Redifine 2022
22 Οκτωβρίου, 2022no comments