Chefs’ Choice Awards 2022

Προϊόντα-πρωταγωνιστές της επαγγελματικής κουζίνας.

Νικητής στην κατηγορία beef αναδείχθηκε το κρέας της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, στην διοργάνωση των Chefs’ Choice Awards 2022.

Τα Chefs’ Choice Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία Boussias και το Hotel & Restaurant Daily και ήρθαν για να μείνουν και να εξελιχθούν σε θεσμό, αποκαλύπτοντας προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που προτιμούν οι Έλληνες σεφ στις γαστρονομικές δημιουργίες τους.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε μέσα από μια “τυφλή” μαγειρική δοκιμασία. Τα Chefs’ Choice γέμισαν τον πάγκο της εκπαιδευτικής κουζίνας των ΙΕΚ ΑΚΜΗ με πληθώρα προϊόντων από όλη την Ελλάδα και άφησαν τους σεφ της κριτικής επιτροπής να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… να δημιουργήσουν γεύσεις!

Τα υποψήφια προϊόντα μαγειρεύτηκαν, η μαγειρική δοκιμή βιντεοσκοπήθηκε και η γεύση απέκτησε εικόνα μέσα από την αριστοτεχνική παρουσίαση των τελικών πιάτων από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμής, οι σεφ διάβασαν και τον φάκελο των υποψηφιοτήτων για να ολοκληρώσουν τη βαθμολογία των υλικών.

Τα βασικά κριτήρια που έλαβαν υπόψη τους οι σεφ για να αξιολογήσουν την κάθε υποψηφιότητα είναι η καινοτομία και η λύση που προσφέρει στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων κάθε προϊόν, η ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, η γεύση, η εμφάνιση και η αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών από τις επιχειρήσεις παραγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες για το κρέας της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, εδώ και για την διοργάνωση των Chefs’ Choice Awards 2022, εδώ.

Διατηρήστε την επικοινωνία μαζί μας

Εγγραφείτε στην λίστα των αποδεκτών του newsletter της εταιρείας για να μαθαίνετε άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση όλα τα νέα της.

In
Εκπαίδευση εργαζομένων στις Πρώτες Βοήθειες
16 Ιουνίου, 2022no comments
In
Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης στο Πάρκο Παραγωγής
28 Μαΐου, 2022no comments
In
Οι “πρεσβευτές ποιότητας” στο Πάρκο Παραγωγής
23 Μαΐου, 2022no comments
In
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: 10 χρόνια μπροστά
10 Μαΐου, 2022no comments
In
Δύο νέες θέσεις εργασίας: Εκδοροσφαγείς – Επεξεργασία κρέατος
4 Μαΐου, 2022no comments