
Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ήταν εκεί, στο Κτήμα Βουρβουκέλη στα Άβδηρα Ξάνθης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ανοιχτές Πόρτες 2026.
Η εκδήλωση Ανοιχτές Πόρτες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μάϊου 2026, δύο ημέρες γιορτής με ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές των κρασιών του κτήματος, προτάσεις γευστικής αρμονίας των κρασιών με τα αλλαντικά της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, wine cocktails, μουσική, έκθεση φωτογραφίας, παιχνίδια για τα παιδιά.
Ήταν χαρά μας να συναντηθούμε με τους φίλους του κρασιού και της τοπικής γαστρονομίας.
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» είναι ο καθιερωμένος πανελλήνιος θεσμός οινοτουρισμού, κατά τον οποίο τα επισκέψιμα οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό με δωρεάν είσοδο. Μια γιορτή του κρασιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τις κατά τόπους ενώσεις οινοποιών.






