Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο χοιρινό κρέας, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε μπαστούνι των 3,2 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για γρήγορα σάντουιτς και τοστ, club sandwich, finger food, πλατό αλλαντικών, ζαμπονοπιτάκια, pizza, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά, σαλάτες, αλμυρές κρέπες, πεϊνιρλί |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά από Σαββατιανό, Ροδίτη και Μαλαγουζιά Μπίρα: ελαφριές, δροσιστικές τύπου Lager και Pilsner Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 103 kcal / 431 kJ |
Λιπαρά | 3 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 1 g |
Υδατάνθρακες | 7 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
Πρωτεΐνες | 12 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |