Ζαμπόν φόρμας

ΚρέαςΧοιρινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας
ΠαραγωγήΕπιλεγμένο χοιρινό κρέας, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής90 ημέρες
Στην αγοράΔιαθέσιμο σε μπαστούνι των 3,2 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για γρήγορα σάντουιτς και τοστ, club sandwich, finger food, πλατό αλλαντικών, ζαμπονοπιτάκια, pizza, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά, σαλάτες, αλμυρές κρέπες, πεϊνιρλί
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με:
Κρασί: λευκά από Σαββατιανό, Ροδίτη και Μαλαγουζιά
Μπίρα: ελαφριές, δροσιστικές τύπου Lager και Pilsner
Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJ103 kcal / 431 kJ
Λιπαρά3 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά1 g
Υδατάνθρακες7 g
Εκ των οποίων σάκχαρα1 g
Πρωτεΐνες12 g
Φυτικές ίνες< 1 g
Αλάτι 2,5 g