Κρέας | Βοδινό και χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό και χοιρινό κρέας, σε βρώσιμο τεχνητό περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία 330 g* (8 κομμάτια) και χύμα για οικιακή κατανάλωση και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για BBQ, πλατό αλλαντικών, γρήγορα ζεστά σάντουιτς, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, pizza, street food |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα με φρουτώδη και φρέσκο χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Μοσχόμαυρο, Λημνιώνα Μπίρα: δροσιστικές με έντονη γεύση λυκίσκου τύπου Pilsner και India Pale Ale Αποστάγματα: τσίπουρο από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, παλαιωμένα Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 293 kcal / 1214 kJ |
Λιπαρά | 25 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
Υδατάνθρακες | 3 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
Πρωτεΐνες | 13 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |