Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βόειο κρέας και μπαχαρικά σε φυσικό βρώσιμο περίβλημα, δεμένο με το χέρι στο χαρακτηριστικό κοντό και χοντρό σχήμα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 440 g* (6 κομμάτια) και χύμα για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι ιδανικό για χορταστικά σάντουιτς, BBQ, πλατό αλλαντικών και πικάντικες σάλτσες για ζυμαρικά |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Αποστάγματα: ούζο και τσίπουρο με γλυκάνισο Κρασί: κόκκινα με φρουτώδη και φρέσκο χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Μοσχόμαυρο και Λημνιώνα Μπίρα: δροσιστικές μπίρες με έντονη γεύση λυκίσκου τύπου Pilsner και India Pale Ale |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kCal / kj | 293 kcal / 1214 kj |
Λιπαρά | 25 g |
Λιπαρά κορεσμένα | 10 g |
Υδατάνθρακες | 3 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
Πρωτεΐνες | 13 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |