| Κρέας | Βοδινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο βόειο κρέας και μπαχαρικά σε φυσικό βρώσιμο περίβλημα, δεμένο με το χέρι στο χαρακτηριστικό κοντό και χοντρό σχήμα |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
| Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 440 g* (6 κομμάτια) και χύμα για επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι ιδανικό για χορταστικά σάντουιτς, BBQ, πλατό αλλαντικών και πικάντικες σάλτσες για ζυμαρικά |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Αποστάγματα: ούζο και τσίπουρο με γλυκάνισο Κρασί: κόκκινα με φρουτώδη και φρέσκο χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Μοσχόμαυρο, Μαυρούδι Θράκης, Λημνιώνα Μπίρα: δροσιστικές μπίρες με έντονη γεύση λυκίσκου τύπου Pilsner και India Pale Ale |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kCal / kj | 293 kcal / 1214 kj |
| Λιπαρά | 25 g |
| Λιπαρά κορεσμένα | 10 g |
| Υδατάνθρακες | 3 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
| Πρωτεΐνες | 13 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |

