Κρέας | Βοδινό και χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν μερικής ζύμωσης |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό και χοιρινό κρέας σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς και φυσικά ωριμασμένο |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2012 |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε μπαστούνι των 500 g* για οικιακή και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, finger food, σάντουιτς και τοστ, pizza, σάλτσες για ζυμαρικά, πιτάκια |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα με ελαφρύ σώμα, χαμηλές τανίνες και φρουτώδη χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Μοσχόμαυρο Μπίρα: τύπου Stout, Belgian Dark, Amber Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένο Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 305 kcal / 1263 kJ |
Λιπαρά | 26,6 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
Υδατάνθρακες | 1,6 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
Πρωτεΐνες | 14,8 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |