| Κρέας | Βοδινό και χοιρινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν μερικής ζύμωσης |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό και χοιρινό κρέας σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς και φυσικά ωριμασμένο |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
| Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2012 |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε μπαστούνι των 500 g* για οικιακή και επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, finger food, σάντουιτς και τοστ, pizza, σάλτσες για ζυμαρικά, πιτάκια |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα με ελαφρύ σώμα, χαμηλές τανίνες και φρουτώδη χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Μοσχόμαυρο Μπίρα: τύπου Stout, Belgian Dark, Amber Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, παλαιωμένο Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 305 kcal / 1263 kJ |
| Λιπαρά | 26,6 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
| Υδατάνθρακες | 1,6 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
| Πρωτεΐνες | 14,8 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |
