Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | Επιλεγμένη χοιρινή πανσέτα καπνισμένη σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωσε σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και μπαστούνι των 2 kg* για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή περασμένη για λίγο από την σχάρα ή το τηγάνι και είναι ιδανική για πλατό αλλαντικών, χορταστικά σάντουιτς, σάλτσες για ζυμαρικά, πιάτα με αβγά και ως συνοδευτικό σε λαδερά φαγητά |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με Κρασί: λευκά που έχουν περάσει από βαρέλι από Ασύρτικο ή Chardonnay, ροζέ από Ξινόμαυρο, κόκκινα από Merlot, Λημνιό, Μαυρούδι Θράκης Μπίρα: τύπου Weiss, βελγικές Tripel, μαύρη Kostrizer Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση, Premium Vodka, Bourbon |
* Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προιόν
Ενέργεια kcal / kJ | χχχχχ kcal/kJ |
Λιπαρά | |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | |
Υδατάνθρακες | |
Εκ των οποίων σάκχαρα | |
Πρωτεΐνες | |
Φυτικές ίνες | |
Αλάτι |