| Κρέας | Χοιρινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο χοιρινό φιλέτο, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
| Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Χάλκινο, Specialist Awards 2021 |
| Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι 0,5 kg* για επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή περασμένο για λίγο από τη σχάρα ή το τηγάνι και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, σάλτσες για ζυμαρικά, πιάτα με αβγά, χορταστικές σαλάτες και ως συνοδευτικό σε λαδερά φαγητά |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά με δροσιστική οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών, από Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Ροδίτη, Ρομπόλα, blend Ασύρτικου με Sauvignon Blanc Μπίρα: όξινες τύπου Sours, India Pale Ale και Pilsner Αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο με γλυκάνισο, τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και Gin |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 210 kcal / 880 kJ |
| Λιπαρά | 10 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 3,7 g |
| Υδατάνθρακες | 2 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
| Πρωτεΐνες | 28 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |

