Κρέας | Χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | 100% ελληνικό χοιρινό κρέας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Great Taste Awards 2021 Χρυσό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2018 Αργυρό, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014 |
Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 330-380 g* (1 κομμάτι) και ολόκληρο καρέ 1-3,5 kg* για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστή, περασμένη από τη σχάρα ή το τηγάνι και είναι ιδανική για κυρίως πιάτα και BBQ |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: λευκά κρασιά που έχουν περάσει από βαρέλι, όπως Ασύρτικο, Chardonnay, Viognier και Μαλαγουζιά, κόκκινα με φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και χαμηλές τανίνες, όπως Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαυρούδι και Μοσχόμαυρο Μπίρα: αρωματικές τύπου Pale Ale, σταρένιες Weiss και Premium Pilsner Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, Blended Whisky και Bourbon |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
Λιπαρά | 8 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
Υδατάνθρακες | 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
Πρωτεΐνες | 14 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |