Κρέας | Χοιρινό |
Τύπος αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
Παραγωγή | 100% ελληνικό χοιρινό κρέας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ |
Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι 1,8 kg* για τον πάγκο κοπής και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλη για φίνα σάντουιτς με λευκό ψωμί, πλατό αλλαντικών, pizza και finger food |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ελαφριά λευκά με αρώματα εσπεριδοειδών, από Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και blend Ασύρτικου με Sauvignon Blanc Μπίρα: τύπου Pilsner και Premium Lager Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από λευκές ποικιλίες σταφυλιών και Standard Vodka |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
Λιπαρά | 8 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
Υδατάνθρακες | 1 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
Πρωτεΐνες | 14 g |
Φυτικές ίνες | < 1g |
Αλάτι | 2,5 g |