| Κρέας | Χοιρινό |
| Τύπος αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος |
| Παραγωγή | 100% ελληνικό χοιρινό κρέας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
| Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
| Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ |
| Στην αγορά | Διαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και ολόκληρο κομμάτι 2 kg* για τον πάγκο κοπής και επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε λεπτοκομμένες φέτες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλη για φίνα σάντουιτς με λευκό ψωμί, πλατό αλλαντικών, pizza και finger food |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ελαφριά λευκά με αρώματα εσπεριδοειδών, από Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και blend Ασύρτικου με Sauvignon Blanc Μπίρα: τύπου Pilsner και Premium Lager Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από λευκές ποικιλίες σταφυλιών και Standard Vodka |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 132 kcal / 553 kJ |
| Λιπαρά | 8 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 2 g |
| Υδατάνθρακες | 1 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 0 g |
| Πρωτεΐνες | 14 g |
| Φυτικές ίνες | < 1g |
| Αλάτι | 2,5 g |

